ورود

عضویت

استاندارد های تولید،نگهداری و مصرف جوانه -قسمت اول

استاندارد های تولید،نگهداری و مصرف جوانه -قسمت اول

به علم احترام بگذاریم و از شبه علم های موجود در اینترنت بپرهیزیم. در این سلسله نوشته ها سعی خواهد کرد شیوه تولید،نگهداری و مصرف جوانه ها را از دیدگاه علمی مورد بررسی قرار دهم

سراسر محتوای وب پر شده است از انواع اقسام معجون ها و دمنوش ها و فروشندگانی که ادعا میکنند دوای هر دردی در انبان آن ها پیدا میشود. ادعاهایی که بر پایه مستندات علمی بنا نشده اند. قاعدتا دنیای ما بر پایه دو ضربدر دو برابر با چهار کار میکند و هر ماده غذایی سالم میبایست دو و دو را داشته باشد که چهار را نتیجه دهد. بنابراین اگر خواهان زندگی سالم، طولانی و با کیفیت هستید به مواد تشکیل دهنده غذایی که میخورید توجه کنید، غذای سالم همان دویی است که اگر در دوی دوم که همان روش زندگی مناسب است ضرب شود چهار را نتیجه خواهد داد.

اما حتی اگر رژیم غذایی خود را مناسب انتخاب کرده ایم باز هم باید مراقب باشیم که مواد تشکیل دهنده رژیم غذاییمان در چه شرایطی تولید و در چه شرایطی نگهداری شده اند. حتی یک غذای به ظاهر سالم و مفید هم میتواند در واقع ناسالم و حتی خطرناک باشد. به عنوان مثال در مورد موضوع این وب سایت که همان جوانه های خوراکی باشد. احتمالا همه میدانیم که جوانه ها سرشار از مواد نایابی هستند که برای به تاخیر انداختن پیری،پیشگیری از بیماری های صعب العلاج، رشد مغزی کودک و …. مفید اند اما چه جوانه ای؟ یک مثال میزنم: به عنوان مثال حتما با مقالاتی برخورد کرده اید با عناوین مشابه چگونه در منزل جوانه پرورش دهیم. نمیدانم نویسندگان این مقالات چقدر با علم پزشکی آشنایی دارند اما توصیه من این است: در منزل جوانه پرورش ندهید مگر آن که واقعا بدانید که چه میکنید! محیط کشت جوانه محیطی گرم و مرطوب است. همان محیطی که بهترین شرایط برای رشد باکتری ها و قارچ ها هم هستند! پس پرورش جوانه کاری بسیار حساس و دقیق است ، مراقب باشید که اشتباها به جای غذای خوب و انرژی بخش به بدنتان مواد اشتباهی وارد نکنید. یا گفته میشود که جوانه ها را قبل از مصرف بشویید تا باکتری های و سایر مواد مضر احتمالی پاک شود. خیر ! این ها با شستن پاک نمیشوند! راه حل پیشنهادی من برای کسی که دقیقا نمیداند چطور بذر را تبدیل به جوانه کند این است که حتما جوانه ها را قبل از خوردن بپزد. درصدی از مواد مفید طی فرایند پختن از دست میروند اما لا اقل مطمئن هستیم که محصول خانگی اشتباهی مصرف نکرده ایم.

نتیجه آن که بسیاری از مطالبی که در وب یافت میشود پایه علمی ندارند. بنا دارم که طی مقالاتی در آینده به ذکر تک تک مسایل مرتبط با جوانه ها و باور های نادرست و همچنین شیوه صحیح بپردازم. و این امید را دارم که این سلسله نوشته ها بتواند به بالا رفتن امنیت غذایی جامعه کمک کند . پس با ما همراه باشید

Print Friendly, PDF & Email
هیچ دیدگاهی وارد نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید