ورود

عضویت

اینوگرافی خواص جوانه های خوراکی

اینوگرافی خواص جوانه های خوراکی

حتما تاکنون در مورد خواص جوانه ها مطالب زیادی خوانده اید و شنیده اید. در اینوگرافی زیر مهمترین آن ها را در قالب یک عکس آورده ام. در این عکس نوشت هم تاثیرات جوانه ها بر روی برخی اندام های بدن و هم خواص جوانه های تولید شده در جوانه ساز را به تفکیک اورده ام. امیدوارم که از خواندن ان لذت و استفاده لازم را ببرید.

اینوگرافی جوانه ای

برای دیدن عکس بزرگتر بر روی عکس کلیک نمایید

 

همون طور که در اینوگرافی توضیح داده ام، اگر خواص تمامی جوانه ها را در نظر بگیریم جوانه ها بر روی اندام های و عوامل زیر بیشتری تاثیر را دارند:




۱- حافظه و عملکرد سلول های عصبی . ( از طریق پیشگیری از آلزایمر،ام اس و سایر بیماری های عصبی، کمک به رشد سلولهای عصبی،تقویت حافظه)

۲-  انرژی درونی فرد. ( از طریق تعادل در خلق و خو، تعادل هورمونی، افزایش میل جنسی)

۳-  روند پیری. (از طریق کاهش آسیب مواد شیمیایی،کند کردن آسیب کرومزومی،کاهش آسیب امواج پارازیت، کند کردن روند کاهش طول دی ان ای در افراد با سن بالا)

۴-  دستگاه گوارش . (از طریق تامین فیبر مایع، تامین سبوس،کمک به هضم غذا)

۵-  پوست . (از طریق ویتامین ای و سایر ویتامین ها که موجب شادابی پوست میشود، جلوگیری از شکسته شدن ساختار کلاژن و الاستین  پوست و حفظ ساختار ارتجاعی آن،  )

۶- استخوان. ( از طریق تامین استروژن که به خصوص در زنان یائسه موجب ادامه رند استخوان سازی و پیشگیری از پوکی استخوان میگردد)

۷- مو. ( از طریق افزایش درخشندگی مو،جلوگیری از ریزش موف به تاخیر انداختن سفید شدن مو)

۸- قلب. ( از طریق کاهش کلسترولف کاهش چربی خون، کاهش استرس)

۹- ماهیچه ها. ( از طریق عضله سازی، کاهش خستگی ماهیچه ای، افزایش تولید تستسترون)




همچنین از دیدگاهی دیگر پودر هر جوانه خواص منحصر به فردی دارد که مهم ترین آن در زیر می آید، ما با استفاده از تکنولوژی تولید و خشک کردن نسبتا انحصاری خود تضمین میکنیم که کیفیت و خواص جوانه ها حفظ گردد:

خواص جوانه گندم: پودر جوانه گندم منبع سوپراکسید دیسموتاز که موجب ترمیم دی ان ای آسیب دیده در اثر امواج و اشعه و مواد شیمیایی میگردد. حاوی ویتامینهای بی،سی و ای، حاوی بیست اسید آمینه و هشت اسید آمینه ضروری مورد نیاز بدن، حاوی آنزیم پی فور دی وان که موجب از بین رفتن غلاف پروتئینی سلول های سرطانی میگردد.

خواص جوانه ماش: پودر جوانه ماش حاوی دی اسپارتیک اسید که موجب افزایش تولید تسترون و میل جنسی میگردد. حاوی فیتواستروژن است. فیتواستروژن موجب افزایش دقت در خانم ها میگردد. همچنین موجب تحریک استخوان سازی و کاهش اثرات ثانویه روحی و جسمی یائسگی (ناشی از عدم ترشح این هورمون در خانم ها) و پیشگیری از پوکی استخوان میگردد. همچنین استفاده از جوانه ماش موجب حفظ ساختار الاستیک پوست و جوان ماندن آن میشود.

خواص جوانه سویا: پودر جوانه سویا منبع غنی پروتئین است. این پروتئین همتراز با بهترین کیفیت گوشت ها است همچنین فاقد کلسترول است. این جوانه حاوی حاوی انواع ایزوفلاون ها، فیتواسترول ها و سابونین هاست که موجب افزایش ایمنی بدن در برابر بیماری ها میگردد.

خواص جوانه شبدر/ خواص جوانه یونجه: پودر جوانه شبدر و پودر جوانه یونجه خاصیت تصفیه کنندگی و تنظیم کنندگی فعالیت های کبدی را دارا است. همچنین استفاده منظم از این پودر موجب تنظیم هورمون های بدن ، پیشگیری از پیری پوست و آرامش اعصاب میگردد. پودر جوانه شبدر و یونجه در پیشگیری از بیماری های قلبی و پوکی استخوان نیز موثر است.

خواص جوانه عدس: پودر جوانه عدس آهن قابل جذب بالایی دارد و موثر در مبارزه در کم خونی است. به خصوص در پودر جوانه عدس تولیدی جوانه ساز که از عدس قرمز(و نه سبز) استفاده میگردد. این پودر پروتئین نسبتا بالایی دارد و سیر کننده است همچنین با دارا بودن فیبر محلول بالا و همچنین انواع مواد معدنی مانند آهن،منیزیم،منگنز،فسفر و زینک با قابلیت جذب بالا موجب افزایش انرژی فرد و کاهش خستگی زودهنگام میگردد.

خواص جوانه جو: پودر جوانه جو حاوی مقادیر قابل توجه روی،سلنیوم، فسفر و ویتامین بی و ای است که علاوه بر این که در درمان ریزش مو ، رفع شوره سرف رفع جوش صورت و ناراحتی پوستی میتواند موثر باشد در تقویت حافظه و ایجاد تمرکز در دانش آموزان نیز بسیار مفید است. این جوانه بهترین جوانه جهت ساخت ماسک صورت و ماسک لایه بردار است. همچنین جوانه جو حاوی برخی ضد سرطان نیز میباشد.

خواص جوانه ارزن: پودر جوانه ارزن  ارگانیک ترین جوانه جهان است. چرا که تقریبا تمامی بذرهایی که انسان ها استفاده میکنند در طول هزاران سال و به تدریج دستکاری شده اند و واریته های خاصی از آن ها مورد استفاده انسان ها قرار گرفته و اجازه ادامه حیات یافته اند. اما ارزن همواره به صورت وحشی رشد کرده و هیچ گاه اسیر دستکاری انسان ها نشده است. ارزن که گونه بومی گیاه کینوا است از معدود بذرهایی است که همزمان پروتئین و هیدروکربن مناسبی دارد. جوانه ارزن فاقد گلوتن است و در نتیجه برای افراد حساس به گلوتن و حتی افراد معمولی گزینه مناسبی برای مصرف به شمار میرود. این پودر حاوی تمامی اسید آمینه های مورد نیاز بدن و فسفرفویتامین آ، اسید فیتیک، کلسیم آهن و فیبر است.




علاوه بر خواص انحصاری تمامی جوانه ها حاوی فیتواسترول هستند. فیتواسترول موجب کاهش معنادار سطح کلسترول خون و چربی ترانس میگردد. همچنین در تمامی جوانه ها ترکیبات ویژه و گراقیمتی با نام عمومی فیتوچیمیکال تولید میگردد که موجب افزایش سطح ایمنی بدن، پیشگیری از بیماری سخت علاج و افزایش عمر میگردد. تمامی جوانه ها بدون هیچ گونه مواد افزودنی تولید میگردند.


 

 

Print Friendly, PDF & Email

, , , , , , ,

هیچ دیدگاهی وارد نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید