ورود

عضویت

چگونه جوانه ها، بهترین منبع طبیعی آنزیم ها به سلامت ما کمک میکنند؟ قسمت اول

چگونه جوانه ها، بهترین منبع طبیعی آنزیم ها به سلامت ما کمک میکنند؟ قسمت اول

هر موجود زنده برای ادامه حیات نیازمند آنزیم ها است، هر گیاهی، حیوانی و بله ما انسان ها! نیاز به مقدار زیادی از آنزیم ها برای رسیدن به بالاترین پتانسیل مان را داریم.

 

آنزیم ها را میتوان در سه دسته کلی طبقه بندی کرد :

۱-آنزیم های متابولیکی،۲- آنزیم های گوارشی و ۳- آنزیم های غذایی.

دو دسته اول را بدن ما تولید میکنند و دسته سوم را میتوان در مواد غذایی نیز یافت. آنزیم های متابولیکی متابولیسم بدن ما را تنظیم میکنند به عبارت دیگر با کم و زیاد شدن وجود این آنزیم ها میزان و نحوه استفاده بدن ما از پروتئین ها، و چربی ها و کربوهیدرات ها تغییر می کنند. این آنزیم ها به طور دائمی در بدن توسط غدد مختلف تولید میشوند و  به صورت پیوسته مشغول تنظیم ساختارهای مختلف بدن ما هستند . آنزیم های گوارشی به روند گوارش کمک می کنند تا پروتئین ها، کربوهیدرات ها و چربی ها را جذب کنند. این آنزیم ها در بزاق دهان ما، و به خصوص پانکراس تولید میشوند. پانکراس یک مایع به نام پانکراتین تولید می کند که حاوی بسیاری از آنزیم ها است. سه آنزیم اصلی شامل این ها هستند : آمیلاز برای هضم کربوهیدرات، لیپاز برای هضم چربی و پروتئاز برای هضم پروتئین . اگر پانکراس فرسوده شود، ناتوانی بدن در دستیابی مناسب به کربوهیدرات ها، چربی ها و پروتئین ها در نتیجه هضم نامناسب می تواند باعث مشکلات بسیاری شود. بدن دارای ظرفیت محدودی برای تولید آنزیم ها است. بنابراین، با افزودن جوانه های غنی از آنزیم در رژیم غذایی روزانه ما به بدن کمک می کنیم تا کارآمدتر عمل جذب مواد غذایی را انجام دهد.

 

لوی از انواع مختلف جوانه ها استفاده می کند

آنزیم های غذایی همان طور که از اسمشان بر میآید آنزیم هایی هستند که از طرریق غذا وارد بدن ما میشوند. این ها شامل آنزیمهایی است مثل آمیلولیتیک، لیپولیتیک و پروتئولیتیک هم  که بدن ما به اندازه کافی تولید می کند. در حالی که میوه های خام و سبزیجات دارای آنزیم هستند، در مقایسه با دانه های جوانه، غلظت کمی دارند.در واقع جوانه ها تا ۱۰۰ برابر میوه ها و سبزیجات تازه حاوی آنزیم هستند . چرا که در بذر و هنگام ایجاد حیات انواع اقسام آنزیم ها به مقدار زیاد تولید میشود تا گیاه بتواند به سرعت جوانه زده و مراحل رشد و رسیدن به نور آفتاب را طی کند.

 

آنزیم ها بسیار مهم هستند، زیرا آنها پایه بسیاری از اتفاقاتی هستند که در بدن ما اتفاق میافتد. از هضم غذا گرفته تا ترمیم بافت های آسیب دیده! بدون آنزیم، جذب مواد مغذی کارآمد غیرممکن میشود و تمام فعالیتهای متابولیکی کاهش پیدا میکند،  در این شرایط روند پیری تسریع شده و آسیب پذیری ما در برابر بیماری ها افزایش می یابد. عدم وجود آنزیم ها در سیستم گوارش موجب تولید سموم مختلفی شده که در نهایت میتواند منجر به سرطان گردد.

آنزیم ها قسمتی از فرایندی هستند که کمک می کنند تا تا غذاها را به مواد مغذی تبدیل شوند که بدن قادر است از آن استفاده کند. آنها قادر به فعال کردن عملکردهای بیولوژیکی بدن هستند و به همین علت، اغلب آن ها را “جرقه زندگی” مینامند که ما برای هضم، رشد، تکثیر، بهبود زخم، مبارزه با بیماری و بسیاری از توابع دیگر نیاز داریم.آنزیم ها  مانند نیروگاه های کوچک هستند که دارای اهداف و فعالیت های ضروری هستند تا بتوانند بدن ما را به نحو کارآمد حفظ کنند. آنزیمها غذا را به انرژی و ترکیبات نیمه زنده تجزیه می کنند و فعالیت شیمیایی بدن را افزایش می دهند، هیچ کدام از ویتامین ها و مواد معدنی بدون وجود آنزیم ها نمیتوانند کاری انجام دهند.

هزاران نوع از آنزیم های مختلف وجود دارد. هر آنزیم غذایی در عمل خود بسیار خاص است و تنها بر روی یک ماده غذا عمل می کند. همچنین،هر آنزیمی در یک مرحله  از هضم غذا وجود دارد و هیچ مرحله جدیدی نمی تواند آغاز شود، مگر آن که تا مرحله قبل تکمیل شود. به عنوان مثال، سه آنزیم، پپسین، ترپسین و erpsin، با موفقیت پروتئین ها را به قطعات کوچک تر ​​و در نهایت به اسیدهای آمینه تبدیل می کنند.

سوپراکسید دیسموتاز (SOD) آنزیمی که در بسیاری از پودر جوانه ها مانند جوانه گندم یافت میشود آنزیمی است که قادر به جذب و هضم باکتری ها، پروتئوزا و ضایعات سلولی است. این امر برای سیستم ایمنی عملکردی مهم است. کوآنزیم Q10 نیز یکی دیگر از آنزیم های مهم بدن است که توانایی مبارزه با رادیکال های آزاد را برای سلول ها را فراهم می کند و قادر به تقویت فعالیت ویتامین E و سایر آنتی اکسیدان ها است.حتما اسم کیو تن را در محضولات بهداشتی و کرم های تقویت پوست شنیده اید. جالب است بدانید که به راحتی و از طریق جوانه ها میتوانید به این آنزیم دسترسی داشته باشید. این کاتالیزور برای تولید آدنوزین تری فسفات (ATP) که به عنوان یک منبع انرژی برای بسیاری از فرآیندهای بیوشیمیایی بدن عمل می کند و انرژی ذخیره را در عضلات نشان می دهد نیز ضروری است.

قسمت دوم مقاله را میتوانید در این جا مطالعه نمایید

منبع : https://herbsarespecial.com.au

Print Friendly, PDF & Email

, , , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. چگونه جوانه ها، بهترین منبع طبیعی آنزیم ها به سلامت ما کمک میکنند؟ قسمت دوم - جوانه ساز - خرداد ۱۵, ۱۳۹۷

    […] قسمت اول مقاله چگونه جوانه ها ، بهترین منبع طبیعی آنزیم… […]

دیدگاهتان را بنویسید