ورود

عضویت

طرز تهیه سمنو با استفاده از جوانه گندم – دستور علمی

طرز تهیه سمنو با استفاده از جوانه گندم – دستور علمی

سمنو، گندم جوانه زده و سایر غلات و حبوبات جوانه زده همواره جز ثابت غذای ایرانیان باستان بوده است. شاید به همین دلیل نیاکان ما اخلاق و منشی متعادل و ذهنی هوشیار و نکته بین داشته اند. نوروز و سال نو زمانی ست که تقریبا همه ما ایرانی ها برای یک بار در سال یکی از غذاهای سالم نیاکان خود را میل میکنیم. پس با ما باشید و نحوه پخت سمنو با استفاده از پودر جوانه گندم جوانه ساز.

سمنو یا به قول مردمان افغانستان و تاجیکستان “سمنک” نماد خیر و برکت است و یکی از نمادهایی است که اقوام ایرانی در سراسر دنیا را به هم پیوند میدهد. این غذا بسیار مقوی و مفید برای سلامتی، پیشگیری از پوکی استخوان، تنظیم هورمون ها و ایجاد حس آرامش و بهبود کارکرد سیستم عصبی است. فواید سمنو بسیار است چرا که سمنو حاوی کلسیم، پتاسیم، فسفر،  آهن، اسید فولیک و ویتامین‌های گروه b «ب»،  ویتامینهای K «کا» و E «ای» و A «آ» و مواد مهم دیگر مانند کرومیوم، روی، سلنیوم، و مس است و در نتیجه مصرف آن به عنوان صبحانه یا میان وعده میتواند موجب تقویت عموم بدن و پیشگیری از بسیاری از بیماری ها گردد.

و قبل از آن که روش درست کردن سمنو به سبک جوانه ساز را توضیح دهم لازم میبینم که چند نکته دیگر را در خصوص به عرض خوانندگان گرامی برسانم.

۱- با توجه به آن که سمنو چسبناک و سرشار از مواد مقوی و ریز مغزی هاست، احتمال فاسد شدن، کپک زدن و رشد باکتری در آن بالاست در نتیجه سمنو را پس از آماده شدن در یخچال نگهداری کنید و اگر از بیرون تهیه میکنید مراقب باشید مزه ترشیدگی ندهد و آثار کپک بر آن مشاهده نشود.

۲- خوردن سمنو در بارداری توصیه میشود. همچنین مصرف سمنو برای کودکان زیر دو سال ، افراد مسن و سایر افراد حساس نه تنها منع مصرفی ندارد بلکه بسیار مفید است.

۳- در مطالب اکثرا کپی پیست شده در وب به اشتباه علت شیرین بودن سمنو اضافه شدن شیره جوانه گندم به آرد کامل ذکر شده است !! خیر این طور نیست! علت شیرین بودن سمنو در این است که نشاسته در پروسه تهیه سمنو و به علت نحوه پخت سمنو تحت تاثیر آنزیم های موجود در جوانه گندم به قند تبدیل میشود. البته به قند ساده ای که به سادگی توسط بدن جذب و توسط مغز مصرف میشود.

۴- به همین دلیل دستورات گفته شده در این دستور آشپزی را بسیار با دقت دنبال کنید، پخت سمنو نسبتا حساس است و رنگ سمنو، طهم آن، بافت آن و سایر موارد نتیجه مستقیم میزان دقت شما در دنبال کردن این دستور العمل خواهد بود. با این روش تضمین میشود که حداکثر مواد مفید در سمنو تولید شده و یکی از سالم ترین غذاها را با تمام تاثیرات ذکر شده میل خواهید نمود. همچنین از طعم متفاوت و خاص آن نسبت به سایر سمنوهای موجود در بازار شگفت زده خواهید شد.

سمنو

خوب دیگر برویم به سراغ طرز پخت سمنو ، این روش، روش علمی تولید سمنو میباشد که برای اولین بار در ایران توسط ما منتشر میگردد، پس اگر راضی بودید نظر فراموش نشود. همچنین اگر از این دستور پخت سمنو در جایی استفاده میکنید لطفا ذکر منبع فراموش نشود. با تشکر 🙂

 

Print Friendly, PDF & Email

امتیاز دستور پخت

  • (0 /5)
  • (0 امتیاز)

,