با طرز تهیه یک کیک با استفاده از آرد جوانه گندم آشنا شوید. این کیک به نسبت کیکی که با آرد معمولی درست میکنید بسیار مرطوب تر در خواهد آمد. کیک آرد جوانه گندم بسیار سالم است و موجب پایین آمدن سطح کلسترول خون شما خواهد شد. میتوان برای تزیین روی این کیک از کرم پنیر خامه ای استفاده کرد.

کیک پای سیب با آرد جوانه گندم
امتیاز دستور پخت
- (0 /5)
- (0 امتیاز)
مواد لازم
- پودر جوانه گندم 170 گرم
- شکر قهوه ای 70 گرم
- شکر دانه ای 65 گرم
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
- یک قاشق چایخوری دارچین
- شیر 230 گرم
- یک عدد تخم مرغ بزرگ
- 110 گرم سیب رنده شده حدود یک سیب متوسط
دستورالعمل
- 1. دمای فر را به 350 درجه فارنهایت برسانید
- 2. در یک کاسه متوسط، مواد تشکیل دهنده خشک را با هم مخلوط کنید
- 3. شیر، کره یا روغن گیاهی، وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدست حاصل آید
- 4. حال سیب رنده شده را نیز به خمیر اضافه کرده و خوب مخلوط میکنید که به صورت مساوی در خمیر توزیع شود
- 5. خمیر را درون ظرف مناسب کیک پزی که قبلا اندکی چرب شده قرار میدهیم و به مدت بیست و پنج الی سی و پنج دقیقه مپزیم
- 6. پس از پختن کیک آن را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید که خشک شود . نوش جان . از طعم متفاوت آن لذت ببرید !
- بخش : کیک جوانه ای
- نوع دستور پخت : میان وعده
دستهها
- اخبار (2)
- ترجمه ها (5)
- دسته بندی نشده (1)
- دستهبندی نشده (5)
- مقالات (10)
- وبلاگ (3)
امتیاز دهید
0 : امتیاز کسب کرده
میانگین امتیازات
(0 / 5)
هیچ دیدگاهی وارد نشده است.